miercuri, 1 septembrie 2010

Intro

Pula mea....am facut si eu blogu asta pentru ca,pula mea n-am avut ce face...asa ca pula,simtitiva bine veniti,pula mea si dati comenturi ca nu va moare laba......ar mai fi multe de scris despre mine dar nu voi scrie nimic deoare ce nimic ma descrie cel mai bine....in schimb voi incheia cu pula mea.

4 comentarii:

  1. Pula mea,sa ai un viitor pe blogosfera >:D<

    la mai multe postari.

    RăspundețiȘtergere
  2. (h) aby, termina cu faza cu nimic...pt ca nu toti o concep ca mine ...noi stim ca nimicul este ceva ...ceva ce unii nu pot concepe ...este o existenta atat de desteapta, de perversa, de demoralizata de faptul ca unii ii neaga existenta desi ii spun numele si de introvertita incat nu poate fi perceputa de omul normal....iar noi, oamenii,din dorinta noastra de comoditate nu vrem...sau poate nu putem concepe nimicul....pt ca e prea mic...dar este enorm de important chiar daca noi, oamenii, le dam nume in gen infinit, nimic, imens, enorm, perfect, cuvintelor carora nu le putem concepe limita ....dar pacat ca unii nu realizaza ca defapt imperfectiunea noastra ne face perfecti.....

    RăspundețiȘtergere
  3. _|_ edy iei muie !!!! ;) o sa'ti da iseama cine is ;) adica cu cine te distrai tu prin injuraturi : > ?? :))bft la mai multe prostii scrise ;)

    RăspundețiȘtergere